OM OSS

Välkommen till min verkstad!

Här arbetar jag mest med keramik. Jag använder olika tekniker såsom skulptering, kavling, gjutning och drejning. Jag älskar att arbeta med olika materials strukturer för att få fram dess rätta potential.


EN VÄRLD AV KREATIVITET

KONSTUTSTÄLLNINGAR OCH MÄSSOR

Under året kan man hitta mig på en rad olika konstutställningar och mässor. Däremellan hittar ni mig i min verkstad eller på Konsthantverkarna i Ystad.

Vem är jag

Helena


Konst för mig är en del av vardagen inspirerad av lust och fantasi. Nyfiken utmanar jag gärna olika material och dess möjligheter. Skapar uttryck som ger intryck och lämnar avtryck.


Efter flera år som civilingenjör har jag nu bytt ut den tekniska banan till fördel för konsten. Konst har alltid varit en del av mig; nu är tiden inne att satsa helhjärtat på den. Min bakgrund som ingenjör innebär också att jag alltid letar efter nya alternativa vägar att gå med konsten - vägar som leder till nya & inspirerande konstverk.


Jag har i många år sysslat med både keramik, blomster-bindning, sömnad och silversmide. Att nu få lov att inreda min egen verkstad och att kunna fokusera på min konst är en dröm som går i uppfyllelse.